7–9 maj
klockan 15:00

Ridläger i Landskrona

Vi planerar för att kunna genomföra ett ridläger även våren 2021 i Landskrona. Vi bor som vanligt på Mötesplats Borstahusen och rider på Landskrona ridklubb. Vid ridningen håller alla avstånd vid på- och avstigning, boendet är separat för varje enskild familj och precis som i våras ska vi se till att som grupp ha ett separat rum vid måltiderna. Lägret startar ca kl. 15.00 på fredagen med ankomst och incheckning och avslutas efter brunch på söndagen.

   

Vi erbjuder plats för 10 barn/ungdomar och deltagare måste ha med sig det antal vuxna som den behöver för att kunna sitta säkert på hästen. Vi har bara plats för 2 dubbelridande barn/ungdomar så det är först till kvarn för dem som rider dubbelt.

Sista anmälnings- och betalningsdag:
OBS! tidigt anmälningsdatum 28 februari till feldman.cara@gmail.com

Kostnad för boende:
2650 kr, stor stuga med dusch, plats för max. 6 personer
1500 kr, liten stuga utan dusch, plats för max. 4 personer
Matkostnaden är inte bestämd än, men de blir ungefär som föregående år, ca 750 kr för förälder, ca 400 kr för medföljande syskon, ca 1200 kr för personliga assistenter och kostnadsfritt för dem som rider.

Vid anmälan meddela antal medföljande föräldrar, barn, ålder på barn, antal assistenter, om ni behöver någon som leder hästen, om ni önskar dubbelridning samt eventuella matallergier eller specialkost. I stugpriserna ingår FLEX-bokning (avbokning senast 7 dagar innan) och städning, men man måste själv ta med lakan och handdukar.

Mer om Borstahusens camping: https://www.motesplatsborstahusen.se/sv

Karta!