×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERRidläger Landskrona/Mötesplats Borstahusen

Publicerad: 18-Dec-2017

Ridläger 4 – 6 maj

Förra årets ridläger blev väldigt lyckat så därför har vi valt att även ha vårens ridläger i Landskrona. Vi bor på Mötesplats Borstahusen och rider på Landskrona ridklubb. Det finns möjlighet för hela familjen att följa med, men ridningen är bara avsedd för barnet/ungdomen med funktionsnedsättning. Lägret startar ca kl. 15.00 på fredagen med ankomst och incheckning och avslutas efter lunch på söndagen.

Boendet ligger nära havet i fina stugor för plats för upp till 6 personer och vi kommer att äta frukost, lunch och middag i närheten av vårt boende. På området finns det möjlighet att spela minigolf, boule och fotboll. För de familjer som önskar ytterligare aktiviteter kan var och en själv boka in sig på närliggande bowling eller bad på badhus. Det finns även ett mindre SPA på området för dem som vill boka in en behandling.

Vi kommer som vanligt att rida vid fyra tillfällen, fredag eftermiddag/kväll, lördag förmiddag och eftermiddag samt söndag förmiddag. Vi ska rida på Landskrona ridklubb som ligger ca 5 minuters bilväg från boendet på Mötesplats Borstahusen och därför är det en fördel om deltagarna på lägret har tillgång till egen bil under hela vistelsen. Som vanligt kommer de som vill samlas på kvällarna för att prata och umgås så ta gärna med något gott att äta och dricka.

Vi erbjuder plats för 12 barn/ungdomar och deltagare måste ha med sig det antal vuxna som den behöver för att kunna sitta säkert på hästen. Det är också önskvärt att de som har möjlighet även tar med personer som kan leda hästen.

OBS! tidigt anmälningsdatum

Sista anmälnings- och betalningsdag: 28 februari till skane@rbu.se 

Betala till bankgiro 5426-7711

Kostnad för boende:

2050 kr, stor stuga med dusch, plats för max. 6 personer

1200 kr, liten stuga utan dusch, plats för max. 4 personer

Matkostnader får vi återkomma med i början på nästa år eftersom vi kanske ska ha ett annat matalternativ än sist.

Vid anmälan meddela antal medföljande föräldrar, barn, ålder på barn, antal assistenter, om ni behöver någon som leder hästen, om ni önskar dubbelridning samt eventuella matallergier eller specialkost. I stugpriserna ingår städning, men man måste själv ta med lakan och handdukar.

Vägbeskrivning till Borstahusens Camping