×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERÄventyrsbad/Kvällsbad Högevall

Publicerad: 18-Dec-2017

Lördagen den 14 april har vi hela Högevallsbadet i Lund för oss själva.

Högevall – Skånes modernaste och största badhus. Här finns allt för dig som gillar spänning och utmaningar. I äventyrsbadet (28º) får du skönt pirr i magen i 213 meter långa vattenrutschbanor eller i vildforsen.

Gillar du att simma lugnt kan du sträcka ut i simbassängen och sedan slappna av i bubbelpoolen (37º). För de minsta lockar plask och lek i djungelbadet (34º).

Ta med hela din familj och kom och åk vattenrutschkana, bada bubbelpool och ät pannkakor mm, tillsammans med andra barn och ungdomar med funktionsnedsättning.

Hiss finns till vattenrutschbanetornet och mellan de olika planen. Det finns enskilda omklädningsrum om så önskas. Lift och duschstolar finns att låna. Det finns även lift för att komma ner i bassängerna och en nedsänkbar plattform.

Vi träffas kl. 18.45 i entrén till badet.

Cirka klockan 21.00 är det dags att

lämna bassängen för att hinna

basta och duscha.

Klockan 21.30 stänger anläggningen.

Anmälan senast: 1 april till skane@rbu.se eller 0706-14 25 25. I anmälan ska du uppge: familjens namn, mobilnummer, antal vuxna, antal barn och barnens ålder samt antal assistenter.

Kostnad: 50 kr per person. Barn under fyra år går in utan kostnad. I priset ingår entré och en matbiljett till caféet.

Inbetalning till bankgiro 5426-7711.

Assistenter går in gratis och köper själva vad de vill äta i kiosken. Kiosken kommer ha öppet hela kvällen där du kan köpa både glass, godis och färdiglagad mat, såsom kycklingspett, hamburgare, sallad, baguett eller pannkakor.

 

Mer om Högevallsbadet.

Vägbeskrivning