×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERSommarresa 2018 till Weissenhäuser Strand

Publicerad: 18-Dec-2017

RBU Skånes gemensamma sommarresa 2018 går till Weissenhäuser Strand. Fem mil från Kiel, ute vid havet, ligger vårt resmål, som är en av Tysklands största och roligaste semesteranläggningar – här finns aktiviteter för alla åldrar. Ett interaktivt djungelland med 6000 m2 äventyr – allt uppbyggt på djungeltema med gröna växter och djungeldjur, klättervulkan, 4D biograf, akvarier och terrarier. Här finns även Aqua Erlebniswelt – för de som älskar badäventyr, ett subtropiskt vattenparadis med massor av hissnande attraktioner.

Läs mer om resmålet på: https://www.weissenhaeuserstrand.de

Vi bor i handikappanpassade lägenheter alternativt 4-stjärnigt hotell. Vistelsen inkluderar halvpension och dagligt inträde till det härliga sub-tropiska äventyrsbadet, Djungellandet och till ”Dünenbad”. Utanför finns den härliga stranden och havet. Resan ner till hotellet blir i egna bilar via Rödby/Puttgarden.

Det är vår förhoppning att de olika fonder som vi har sökt ska göra det möjligt att subventionera resekostnaderna betydligt för varje familj och målet är upp till halva kostnaden.

Om ni har praktiska frågor kring resan är ni välkomna med dessa till skane@rbu.se.

Mer information om resan kommer efterhand att läggas ut på hemsidan under december månad.

Vi kommer att kalla intresserade av resan till en gemensam frukostträff på Annegården i Lund den 3 mars klockan 11.00.

Vi har plats för 14 familjer (6 st lgh, 8 st dubbelrum). Först till kvarn.

Tid: 30 juni – 7 juli 2018

Intresseanmälan till skane@rbu.se

senast 2018-02-28.

Varmt välkomna önskar arbetsgruppen!