×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERVår egna Joëlette i Skrylle!

Publicerad: 27-Dec-2018

Bidraget vi fick från Chapter Sweden har vi nu köpt en Joëlette för. Den finns stationerad på Skryllegården mellan Dalby och Södra Sandby och kan bokas av alla RBU Skånes medlemmar utan kostnad.

Gå in på www.boka.se och sök efter RBU. Man loggar in via Facebook eller skapar ett konto. I kalendern kan man se vilka tider man kan boka. Joëletten hämtar man sedan ut i Skrylles reception. Observera deras öppettider!              Du kan också boka den genom att maila till skane@rbu.se.

Nu i vår kommer vi att ha en prova-på och instruktionsdag med korvgrillning i Skrylle. Viktor Winterglöd från Glädjeknuff kommer att vara på plats och ge information och vägledning. Naturvägledare från Naturum kommer att guida oss bland vår skånska flora och fauna.

Skrylle är Lunds största natur- och friluftsområde och erbjuder vandringar i skog och mark, fiskevatten och motionsspår. Här finns motorikbana även för dig i rullstol. Ge dig ut och njut!

Vi kommer att gå ut med information om datum och anmälan via hemsida, Facebook och mail så fort programmet är spikat! Håll utkik!

Läs allt om hur joëletten funkar på www.joeletten.se